Bergdorf.nl

Nespresso Cuphouder

Ben je op zoek naar een mooi rekje om je Nespresso cups in op te bergen? Bekijk dan eens het assortiment Nespresso cuphouders. Grote keuze uit verschillende designs en ontwerpen. De cuphouder kan een bepaald aantal cups bewaren. Vaak heeft de houder ook nog de mogelijkheid om smaken te scheiden om zo een mooi kleurenpalet te creëren.

Waarom een Nespresso cuphouder?

De fervente Nespresso drinker is er maar al te bekend mee: losslingerende cupjes op het aanrecht. Op het moment dat je de cups koopt, krijg je ze geleverd in een kartonnetje. Dit is onhandig om op te bergen, en valt vaak om als je het op het aanrecht zet. De cuphouder helpt je bij het netjes houden van je keuken.

Zijn er ook mooie ontwerpen?

Jazeker, de Nespresso cuphouder is een opvallend product, zeker als je verschillende smaken koffie in de houder doet. Dankzij de verschillende soorten designs kun je een keuze maken die past bij de stijl van je huis en keuken.

Passen er ook namaak cups in?

De cuphouders zijn speciaal ontworpen voor Nespresso cups. Doordat namaak cups vaak andere afmetingen hebben, kan het zijn dat deze niet goed passen in de houder.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Bergdorf
Logo