Bergdorf.nl

Beste Laptop onder €400

Op zoek naar een nieuwe laptop? dan ben je er vast achter gekomen dat er honderden modellen zijn om uit te kiezen. Specificaties van Processors, RAM geheugen, grafische kaarten en USB-C adapters vliegen je om de oren. Maar wat als je nou gewoon simpel en snel de beste laptop van onder €400 wilt vinden? Dan heb je geluk, want op deze pagina is dat precies wat we doen.

Onderstaande laptops zijn getest en het best bevonden in de prijsklasse tot €400. Klik op de laptop om meer over de machine te weten te komen. Ze zijn in ieder geval allemaal geschikt voor studie, social media en Microsoft Office.

Zijn er wel degelijke laptops onder €400?

Jazeker. Het is een misvatting dat laptops altijd duur moeten zijn voordat ze een beetje fatsoenlijk presteren. De afgelopen jaren is de technologie op het gebied van laptops sterk verbeterd. Hierdoor kun je nu veel voordeliger een goede laptop kopen.

Is het merk nog van belang?

Alle laptopmerken op deze pagina hebben zich bewezen en zijn veelvuldig getest. De fabrikanten maken in deze prijsklasse vrijwel allemaal hetzelfde product vanuit kwalitatief oogpunt. Denk hierbij aan build-quality van de laptops, materialen (kunstof vs aluminium) en interne onderdelen (moederbord, printplaten).

Wat is beter, Windows of Chromebook?

Zoals je ziet zijn er op deze pagina ook een aantal Chromebooks aan bod gekomen. Wat je vaak ziet is dat Chromebooks het aller-goedkoopst van alle laptops zijn, maar een minder geavanceerd besturingssysteem hebben. Ook kan het handig zijn als je gaat studeren om toch voor Windows te kiezen. Zo weet je zeker dat alle programmas goed werken.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Bergdorf
Logo